interieur totaalprojecten totaalprojecten interieur interieurarchitect
interieur totaalprojecten totaalprojecten interieur interieurarchitect
interieur totaalprojecten totaalprojecten interieur interieurarchitect
interieur totaalprojecten totaalprojecten interieur interieurarchitect
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Totaalprojecten interieur

Van ontwerp tot uitvoering, voor nieuwbouwwoningen en renovaties: de totaalprojecten (interieur, inrichting, kleuradvies, …) van ARTENIC zijn keer op keer een pareltje voor het oog. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder en ontdek hoe we een modern interieur creëren in appartementen, woningen en bedrijven.

Totaalprojecten interieur: van A tot Z.

Totaalprojecten interieur: van A tot Z

Moet er gyproc of een sanitaire installatie geplaatst worden, moet er elektriciteit of een vloer gelegd worden, moet de deuropening vergroot worden…? ARTENIC zorgt ervoor dat alle nodige werken gedaan worden, in samenwerking met Gypel, een (ver)bouwonderneming gespecialiseerd in onder andere elektriciteit, gyproc en allerhande totaalprojecten. Vraag je dus aan de interieurarchitect van ARTENIC om één of meerdere ruimtes (opnieuw) in te richten, dan kunnen we zowel het ontwerp als de uitvoering realiseren. Dat wil zeggen dat we van begin tot einde, van afbraak tot heropbouw alles regelen, en dat jij als klant zorgeloos kan genieten van een modern interieur!

Wil je het interieurontwerp liever zelf (deels) uitvoeren of door een andere aannemer laten doen? Ook dat is mogelijk, maar weet dat ‘totaalprojecten interieur’ het vakgebied is van ARTENIC en dat we niets liever doen dan al je interieurzorgen uit handen nemen.

Totaalprojecten: interieur met advies

Welke kleur brengen we het beste aan op de muren? Is parket, laminaat of een kurkvloer ideaal voor de woonkamer? Wat doen we met de kleur en de bekleding van de zetels? En uit welk materiaal zouden we de keukenkasten laten maken? Voor zo’n uitgebreid interieuradvies staat ARTENIC voor je klaar. Het gaat immers om echte ‘totaalprojecten interieur’, dus we hechten uiteraard ook belang aan de juiste kleuren en materialen. Samen met een ervaren lichtarchitect bespreken we bovendien welk type verlichting er in de ruimtes past. Zo krijgt het volledige interieur vorm en creëren we een harmonieus, hedendaags geheel. Een slaapkamer inrichten of een woonkamer inrichten in samenwerking met de interieurarchitect van ARTENIC, dat is dus inclusief professioneel licht- en kleuradvies.

Totaalprojecten: interieur met advies.
ARTENIC voor totaalprojecten interieur.

Tip voor totaalprojecten interieur!

Wanneer je een nieuwbouwwoning gaat bouwen, dan raden we aan om meteen een interieurarchitect in te zetten zodra de architect de eerste bouwplannen uittekent. Door de bouwprocessen te bekijken als echte totaalprojecten (interieur, inrichting, buitenafwerking, …) zal je achteraf zowel kosten als tijd besparen en word je bovendien deskundig bijgestaan bij de keuze van de materialen, kleuren, lichten en meer voor je interieur. Houd dus vanaf het begin al rekening met de interieurvormgeving van je nieuwe huis om later veel kopzorgen te vermijden. Voor dergelijke totaalprojecten ‘interieur’ kan je steeds bij ARTENIC terecht.

ARTENIC voor totaalprojecten interieur

Heb je graag dat een interieurarchitect het ontwerp van de slaapkamer, de keuken of andere ruimte(s) op zich neemt en dat ook de uitvoering ervan wordt gerealiseerd? Dan ben je aan het juiste adres bij ARTENIC in Meerhout.Na een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer, gaat ARTENIC op basis van de stijl van het huis en de voorkeuren van de klant aan de slag om een nieuw huis in te richten of een gedateerd interieur op te frissen. Voor alle totaalprojecten ‘interieur’ hebben we een oplossing in huis!

interieur totaalprojecten totaalprojecten interieur interieurarchitect kleuradvies