interieurvormgeving interieurarchitect interieurtips interieurontwerp
interieurvormgeving interieurarchitect interieurtips interieurontwerp
interieurvormgeving interieurarchitect interieurtips interieurontwerp
interieurvormgeving interieurarchitect interieurtips interieurontwerp
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Interieurvormgeving

Een tijdloos, modern interieur? Ga bij ARTENIC langs voor een originele interieurvormgeving. Interieurtips en –advies van een gediplomeerde interieurarchitect, een interieurontwerp dat gedetailleerd wordt uitgewerkt, en een professionele uitvoering: bij ARTENIC staat alles in het teken van verzorgde interieurs. Je interieurvormgeving is dan ook veilig in de handen van ARTENIC…

Interieurvormgeving onder toeziend oog van expert.

Interieurvormgeving onder toeziend oog van expert

Een interieurvormging zonder de hulp en expertise van een interieurarchitect? Dat kennen we bij ARTENIC niet. Onze gediplomeerde interieurarchitect geeft handige interieurtips, tekent een interieurontwerp op maat uit en zorgt voor een piekfijne afwerking van elk type ruimte. De centrale stijl bij de interieurvormgeving van ARTENIC is daarbij modern, tijdloos en gezellig. We vergeten tijdens het hele proces uiteraard de keuzes en voorkeuren van onze klant(en) niet.

Daarom gaat de interieurarchitect samen met de klant de gepaste materialen, kleuren, verlichting en accessoires uitkiezen in onze toonzaal of in een gespecialiseerde winkel. Kwaliteit staat hierbij steeds voorop, zowel bij de eerste als laatste stappen van een (nieuwe) interieurvormgeving door ARTENIC.

Efficiënt interieuradvies bij elke interieurvormgeving

Bij de realisatie van een interieurontwerp, ontvang je bij ARTENIC meer dan louter en alleen een persoonlijk ontwerp op maat. Interieurvormgeving houdt bij ons ook in dat we je uitgebreid interieuradvies geven om het totale plaatje te laten kloppen. Welke kleuren passen bijvoorbeeld goed in de ruimte, hoe integreer je het best verlichting, welke tapijten passen bij de gekozen zetels, of welke vloer en meubelen gaan goed bij elkaar? Het zijn allemaal vragen waar onze interieurarchitect je het juiste interieuradvies over geeft.

Efficiënt interieuradvies bij elke interieurvormgeving.
ARTENIC houdt daarbij ook rekening met de onderhoudsvriendelijkheid van de materialen, meubelen of toestellen. Bij de uitvoering van het interieurontwerp krijg je dan onderhoudsfiches mee van bijvoorbeeld de dampkap of douchegoot waarin staat hoe je die correct kan reinigen en onderhouden. Interieurvormgeving staat bij ARTENIC dus ook gelijk aan handige interieurtips en professioneel advies!
Een moderne interieurvormgeving.

Interieurvormgeving ARTENIC: meubelontwerp

Een knap interieurontwerp en praktische interieurtips ontvang je sowieso bij ARTENIC. Daarnaast is er de interessante optie om je meubelen te laten ontwerpen door onze interieurarchitect. Tafels, dressings, keukenkasten en meer ontwerpen we met een moderne, frisse blik en volledig op maat van jouw interieur. Je keuken, badkamer of woonkamer inrichten, met een interieurvormgeving van ARTENIC, dan zorgen we dus ook, indien je dat wenst, voor gepersonaliseerde meubelen.

 

Een moderne interieurvormgeving

Zoek je nog een expert om de interieurvormgeving van je huis te realiseren? Denk dan aan ARTENIC. We tekenen een modern interieur uit en geven je ook allerlei praktisch interieurtips mee. Meer info over een interieurvormgeving door ARTENIC ontvang je door te bellen naar 014/32 32 27 of door te mailen naar info@artenic.be.

interieurvormgeving interieurarchitect interieurtips interieurontwerp meubelen