interieurinrichting interieurinrichting keuken interieur meubelen
interieurinrichting interieurinrichting keuken interieur meubelen
interieurinrichting interieurinrichting keuken interieur meubelen
interieurinrichting interieurinrichting keuken interieur meubelen
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Eigentijdse interieurinrichting

Optimaal genieten van opbergruimte in de keuken, een slaapkamer- en badkamerinrichting die één geheel vormen, een zolder die volledig is omgebouwd tot hobbyruimte: met een moderne interieurinrichting van ARTENIC wordt dat allemaal werkelijkheid. Interieurbouw, interieurinrichting of totaalinrichting, moderne interieurs op maat zijn onze expertise.

Moderne interieurinrichting van ARTENIC

Voor elke interieurinrichting die we uitvoeren, kan de klant kiezen voor enkel een ontwerp, een ontwerp en een gedeeltelijke uitvoering of een ontwerp en een volledige uitvoering. Of het om een nieuwbouwwoning of een renovatie gaat, maakt niet uit. ARTENIC realiseert voor elk gebouw en elke ruimte een moderne interieurinrichting. Wanneer je een interieur op maat wenst, gaan we bovendien samen de gewenste materialen, toestellen, meubelen en interieuraccessoires uitkiezen. We bieden daarbij ook persoonlijk en professioneel licht- en kleuradvies aan, zodat het hele plaatje klopt. ARTENIC inschakelen voor een totaalinrichting, staat dus gelijk aan een gedetailleerd, modern interieur op maat.

Moderne interieurinrichting van ARTENIC.

Interieurinrichting van keuken, badkamer…

De zolder, badkamer of keuken is toe aan een nieuwe interieurinrichting. Of: je bent aan het bouwen en zoekt nog een stijlvolle inrichting voor één of meerdere ruimtes van je huis. Goed nieuws, want ARTENIC tovert elke ruimte om tot een plek om van te dromen, waar het praktische en het esthetische perfect met elkaar verzoend worden. Kies je daarbij voor een totaalinrichting van meerdere ruimtes samen, dan zorgen we voor een evenwichtig geheel waarbij het interieur van de ene ruimte mooi is afgestemd op dat van de andere. Een stijlvol, modern interieur staat altijd centraal in een interieurinrichting van ARTENIC, ongeacht het type ruimte.

Meubelen (op maat) voor je interieurinrichting.

Meubelen (op maat) voor je interieurinrichting

Tafels, stoelen, zitbanken, hoeksalons, keukenkasten, dressings, salontafels, …: elk interieur heeft meubelen nodig. Bij ARTENIC maken we zelf meubelen op maat van je interieur, of kan je kiezen uit onze kwaliteitsvolle meubelcollecties, van merken als Indera, Moome, Diadesi en Kristalia. Op vlak van materialen, afwerking, kleuren en modellen is hier veel mogelijk. Om de meest geschikte meubelen te vinden voor jouw interieurinrichting, komen we dan ook persoonlijk bij je langs om te kijken welke meubelen het beste passen in je interieur.

Doordachte interieurinrichting

Van begin tot einde, van vloer tot plafond en van breekwerken tot het laatste detail aan de muur: in overleg met de klant gaan we elke ruimte inrichten en omvormen tot een keuken, badkamer, slaapkamer of andere ruimte om van te dromen. Kwaliteit staat bij elke interieurinrichting voorop, en is ook te zien in het ontwerp en de uitvoering. Meer info over een moderne interieurinrichting van ARTENIC? Neem dan nu contact op via mail op info@artenic.be of via telefoon op 014/32 30 34.

interieurinrichting interieurinrichting keuken interieur meubelen keuken