interieurarchitect interieur interieurontwerp interieuradvies
interieurarchitect interieur interieurontwerp interieuradvies
interieurarchitect interieur interieurontwerp interieuradvies
interieurarchitect interieur interieurontwerp interieuradvies
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Knowhow van interieurarchitect

Een interieur ontwerpen met een ervaren interieurarchitect? Daarvoor moet je bij ARTENIC zijn. Ilse Van der Stappen, gediplomeerd interieurarchitecte, geeft namelijk vorm aan elk interieur en maakt er een modern, tijdloos en gezellig geheel van. Samenwerken met de interieurarchitect van ARTENIC? Dan staat een knap en gedetailleerd interieurontwerp je op te wachten!

Samenwerken met interieurarchitect

Hoe gaat de interieurarchitect bij ARTENIC te werk om een leefruimte, zolder, winkel, schoonheidssalon of appartement te ontwerpen? De eerste stap is natuurlijk een persoonlijk gesprek met de klant over het interieur dat onder handen mag worden genomen. We komen ook naar de ruimte in kwestie kijken, en meten die erna ter plaatse op bij renovaties of baseren ons op het bouwplan bij nieuwbouwwoningen. Daarna stellen we, vrijblijvend, een correcte offerte voor het interieurontwerp op. Ziet dat er allemaal goed uit? Dan tekent de interieurarchitect het interieurontwerp uit in AutoCad en maakt er ook een 3D-voorstelling van.

Hoe gaat de interieurarchitect bij ARTENIC te werk om een leefruimte, zolder, winkel, schoonheidssalon of appartement te ontwerpen?
Zodra er een eerste interieurontwerp is opgemaakt door de interieurarchitect, gaat ARTENIC over tot de keuze van de materialen, de kleuren en het licht.

Interieurarchitect ontwerpt

Zodra er een eerste interieurontwerp is opgemaakt door de interieurarchitect, gaat ARTENIC over tot de keuze van de materialen, de kleuren en het licht. Samen met de klant gaan we onder meer tegels, sanitaire toestellen, gordijnen en vloeren uitkiezen. De interieurarchitect selecteert op voorhand al enkele passende materialen, kleuren en accessoires die we in de toonzaal van ARTENIC aan je laten zien. Daar beschikken we over veel stalen om uit te kiezen, maar het kan ook zijn dat de interieurarchitect en de klant naar een gespecialiseerde winkel trekken voor een uitgebreider aanbod.

Om tot een evenwichtig, stijlvol interieurontwerp te komen, geeft de interieurarchitect je ook professioneel kleuradvies mee. Is het interieurontwerp klaar? Dan bespreekt de interieurarchitect dat aan de hand van enkele visuele tools, zoals een 3D-voorstelling en stalen van de gekozen materialen. Op die manier kunnen onze klanten de sfeer van hun nieuwe interieur zo goed mogelijk ervaren.

Eerste bouwplannen? Interieurarchitect is erbij!

Ga je een volledig nieuwe woning neerzetten? Schakel dan meteen vanaf het begin, wanneer je de bouwplannen bespreekt met de architect, ook een interieurarchitect in. Zo voorkom je dat je achteraf weer dingen moet aanpassen aan de woning in functie van het interieurontwerp, zoals de schouw die iets te ver naar links staat of de keukenwand die niet diep genoeg is om een bepaald kastsysteem te kunnen integreren. Of misschien kunnen de leidingen in de badkamer best op een andere, meer functionele plaats gelegd worden… Een architect bekijkt immers meestal enkel of alle nodige zaken aanwezig zijn in de woning, en niet of het interieur ook zo optimaal mogelijk wordt ingevuld. Betrek je bij de ontwerpfase dus ook een interieurarchitect, dan bespaar je achteraf grote kosten en kostbare tijd. Je geniet bovendien van professioneel interieuradvies omtrent geschikte materialen, kleuren, vloeren, lampen en meer. Overweeg dus zeker de expertise van een interieurarchitect bij het ontwerp van je woning.

Eerste bouwplannen? Interieurarchitect is erbij!

Deskundig interieuradvies van interieurarchitect

Interieurprojecten van diverse aard, een totaalinrichting van je interieur, interieuradvies en nog veel meer is wat de interieurarchitect van ARTENIC je garandeert. Wens je een eerste stap te ondernemen naar een fris, modern interieur? Dan is een gesprek met onze interieurarchitect slechts een mailtje of een telefoontje van je verwijderd…

interieurarchitect interieur interieurontwerp interieuradvies kleuradvies