WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Vacature gemotiveerde sanitairman

Ben jij gespecialiseerd in het leggen van aanvoer- en afvoerleidingen? Heeft het installeren van sanitaire toestellen voor jou geen geheimen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om het team van ARTENIC te versterken!


Als sanitairman zet jij onze particuliere klanten centraal. Gemotiveerd pak jij renovatiewerken en inrichtingen van woningen en appartementen aan. Je verliest geen detail uit het oog en focust steeds op een perfecte afwerking. Je staat in voor afbraakwerken, het leggen van aanvoer- en afvoerleidingen, het installeren van sanitaire toestellen, waaronder Sanblok, kraanwerk (meestal inbouw), verwarmingselementen, … en ondersteunt het team in onder andere slijpen, kappen, vloeren, … Met andere woorden, alles wat met verbouwen te maken heeft. Beheers je dit nog niet volledig of wil je meer leren dan enkel sanitair-werken? Geen probleem! Wij voorzien een interne opleiding en tillen jouw niveau nog hoger. Het opstarten/plaatsen van volledige verwarmingsinstallaties behoort niet tot het takenpakket.

 

Competenties

Elk project is anders en ook het team waarin je werkt is afhankelijk van de werf waarop je staat. Hou jij van afwisseling, draag je teamwork hoog in het vaandel, maar kan je ook zelfstandig aan de slag? Dan ben jij een goede match!

 

Bovendien


 • kan jij zonder problemen een plan lezen
 • zijn afspraken en regels nakomen voor jou vanzelfsprekend
 • heb je zin voor nauwkeurigheid
 • werk jij resultaatgericht werken en haal je veel voldoening uit je werk
 • beschik jij over een rijbewijs B

Vereiste studies en talenkennis

Je beschikt over een diploma van de 3de graad technisch secundair onderwijs CV en sanitaire installaties of bent gelijkwaardig door ervaring. In beide gevallen beschik jij over minstens 5 jaar ervaring en beheers je het Nederlands zeer goed.

 

Ons Aanbod:

Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur, voltijds en dagwerk.

 

Kies je voor ARTENIC? Dan kom je terecht in een vernieuwend en gedreven interieurbedrijf dat ontwerp en/of uitvoering van mooie, hoogstaande projecten doet. Bovendien geniet je een aangename werfsfeer en een duidelijke briefing voor aanvang van de werken, ondersteund door plannen en 3D beelden van onze interieurarchitecten. Zij staan de projecten steeds van a tot z bij.

 

Wij zorgen voor een leer/opleidingsplan voor de technieken die je nog niet beheerst buiten de sanitairwerken. Maar je leert ook van je ervaren collega’s en de zaakvoerder. Dit wordt elke week opgevolgd.

 

Daarnaast bieden we een mooie verloning (incl. maaltijdcheques) dat voor iedereen binnen het bedrijf hetzelfde is, want bij ARTENIC is iedereen gelijk. De uitbetaling wordt berekend vanaf het vertrek van thuis.

 

Zie jij deze job zitten? Aarzel dan niet en stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar info@artenic.be

 

 

 

Vacature interieur vloerder

Ben jij gespecialiseerd in het vloeren van interieurwerk? Ga gij graag resultaatgericht een nieuwe uitdaging aan? Dan is dit de geknipte job voor jou!


Als vloerder zet jij onze particuliere klant centraal en sta jij met oog voor detail in voor:

 • interieurwerk (geen buitenwerken) -het leggen van vloeren in de chape of het lijmen op de chape
 • tegels 60x60, 60x120cm,120x120cm, parkettegels en af en toe XL tegels (keramiek)
 • het afwerken van hoeken in verstek (wij plaatsen zelden stopprofielen)
 • het chappen van badkamers/douche
 • het tegelen van inloopdouches inclusief het plaatsen van de goot en het secuur tegelen rond inbouwkranen.
 • het plaatsen van Kerdi doeken
 • het team ondersteunen in o.a. slijpen/kappen, … kortom alles wat met verbouwen te maken heeft. Beheers je dit nog niet volledig? Geen probleem, wij zorgen voor een interne opleiding.
 • de uitlijning van de tegels bepalen volgens de indeling van de ruimte
 • specifieke dragers vervaardigen en betegelen. Bv Badkaders, sokkels, …

Beschikken over kennis van Terrazzo is een pluspunt, maar geen must – Bealstone

 

Competenties:

Gemotiveerd ga jij aan de slag met renovatiewerken en de inrichting van woningen en appartementen. Steeds met het oog op elk detail en de focus op een perfecte afwerkingsgraad. Met nauwkeurigheid pak jij elk project aan en door je oplossingsgerichtheid veeg jij mogelijke problemen meteen van de baan. Daarnaast sta je open om bij te leren en meer te doen dan enkel tegelwerken. Elk project is anders en ook het team waarin je werkt is afhankelijk van de werf waarop je staat. Houd jij van afwisseling, draag je teamwork hoog in het vaandel, maar kan je ook zelfstandig de handen uit de mouwen steken? Dan ben jij een goede match!

 

Bovendien

 • kan jij zonder problemen een plan lezen
 • zijn afspraken en regels nakomen voor jou vanzelfsprekend
 • werk jij resultaatgericht en haal je veel voldoening uit je werk
 • beschik jij over een rijbewijs B

 

Vereiste studies en talenkennis

Je beschikt over een diploma van de 3de graad technisch secundair onderwijs BOUW of bent gelijkwaardig door ervaring. In beide gevallen beschik jij over minstens 5 jaar ervaring en beheers je het Nederlands zeer goed.

 

Ons Aanbod:

Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur, voltijds en dagwerk. Kies je voor ARTENIC? Dan kom je terecht in een vernieuwend en gedreven interieurbedrijf dat ontwerp en/of uitvoering van mooie, hoogstaande projecten doet.

 

Bovendien geniet je een aangename werfsfeer en een duidelijke briefing voor aanvang van de werken, ondersteund door plannen en 3D beelden van onze interieurarchitecten. Zij staan de projecten steeds van a tot z bij.

 

Wij zorgen voor een leer/opleidingsplan voor de technieken die je nog niet beheerst buiten de vloer-werken. Maar je leert ook van je ervaren collega’s en de zaakvoerder. Dit wordt elke week opgevolgd. Daarnaast bieden we een mooie verloning (incl. maaltijdcheques) dat voor iedereen binnen het bedrijf hetzelfde is, want bij ARTENIC is iedereen gelijk. De uitbetaling wordt berekend vanaf het vertrek van thuis.

 

Ben jij gemotiveerd om te solliciteren? Aarzel dan niet en stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar info@artenic.be